Lilypie First Birthday tickers
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: azura hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Jan-2010 06:16 Email | Share | | Bookmark
New Born Baby, Muhd Fahril Hadiff............

Aril on the first day
Heheheh
After balik dari hospital (nak mandi)
View all 6 photos...
Alhamdulillah, aku dah selamat melahirkan bayi keduaku pada 5 Dec yang lepas. Baby boy yang di beri nama Muhammad Fahril Hadiff. Dah lama rasanya tk update fotopages. Banyak hal happens lately ni, internet connection tk ada.. pindah umah n so many things la. So skang tgh dalam berpantang, n mmg banyak masa nak update semua benda hehehe nnt dah start keje tk taula plak macam mana..

Skang ni aku kat Kg hubby, kena berpantang kt sini plak..ikut turn, dulu yg first mak sendiri jaga, so for this time mak mers plak jaga. Tak kisah mana2 jaga pun, yg penting ada orang jaga aku..wakakakaka.. Okay lupa laks nak update, aku pn dah tukar keje, skang ni berkhidmat untuk Tesco Stores (M) kt Mutiara Damansara. Mula2 dulu offie kt shah alam, baru2 ni kena move pegi HQ kt Mutiara plaks,so after maternity leave ni aku start keje kt office barula. But i have a sad story, Aril had jaundice, still not recover yet, but according to doc, his jaundice is not in the dangerous stage. But as a mother i'm still worried bout my son health. Pray for him......

So, here i attached all the pics for my new born bby.


Saturday, 21-Jun-2008 08:31 Email | Share | | Bookmark
Last Day In Sato..... Meaningless..

ngan BOSS GA
Husni, hehhe macam askar daa
Abg BT (Isk2 Isk)
View all 6 photos...
Hari-Hari Terakhir di SATO

Memang dah lama tak update FP ni, tak ada masa langsung, lagi2 sejak dah duduk sendiri ni heheh (alasanla tuh) okies. for Everybody's info i'm not in SATO anymore. Dah resign and get new job. TESCO EXTRA @ Shah Alam.. Dulunya Makro and now Tesco beli share dorang.. (Get info from the senior collegue kt Tesco tu la). As apa, aku ada update semunya dalam MyBlog .And for your info gaks, aku dah tukar nama Blog aku tu hikhik, gataikan.. rasa macam tak best plak letak babyhaqimi, so aku tukar MUMMYZURA.. kikiki!!

Okayla, bukannya nak membebel pasal aku pun just nk letak sikit2 gambar aku masa last day hari tu, Lambat plak update, dh seminggu baru nak update gambar heheheh!! Sorry Guys...
Watch OUT!!


With My Ex-Accounts Group (SATO) From Right : Ting, Au, ME, Melinda & Liew

Huhuhu Sedihnya tengok gambar2 ni semua.. heheh (kononnya nya la tuh..) okayla tu sedikit sebanyak gambarnya.. ada lagi.. tunggu... Well, thanks my MUPLEY GENG, dengan a bouquet of Roses tu!! (korang perli aku ekk) mentang2la hubby aku tak pernah bagi bunga... heheh! Well Thanks again Dear! nanti aku belanja korang makan roti canai sorang sekeping kt MULPEY BENTENG! huahuahua!!



MataWang Baru... SeriRinggit






Tuesday, 18-Dec-2007 09:02 Email | Share | | Bookmark
JuNioR FooTbaLLer..Farish HaqiMI

eleh muka die tuh
bulatnya mata dier
mari naik keta
View all 5 photos...
amboi-amboi anak ibu dah pandai nak tendang bola,... huhuhh.. sapala yang ajar ni, sapa lagi, abah n atuk nyerla... Kalau masa lapang, farish memang suka main bola, kalau die tengah makan pun, asal nampak bola je, die akan bangun dan pi tendang bola tu, Kalau bola tu terkeluar ataupun tersangkut kat mana-mana, mulala nak menjerit suruh orang amikkan, ISk.. kuat memerintah tau anak ibu ni,.. So kali ni nak cerita pasal die suka tendang bola, Kalau korang tak caya, cuba nengok video die main bola ni...

Farish and atuk play football heheh KicK tHe Ball


Saturday, 8-Dec-2007 05:14 Email | Share | | Bookmark
Apa Ayish buat skang ehh???

Progress of FARISH ::
Saya dah pandai pegang botol susu sendiri..yuhoo
Saya akan merajuk bila ibu tak bagi main, benda yang saya tak boleh main
Saya suka tengok CD Barney's yang ibu belikan, tapi lama2 saya jadi buhsan..nak yang baru
Uwan ajar saya azan, emmm macam contoh uwan suruh letak tangan kat telinga bile nak azan
Saya jugak suka dengar lagu2 nasyid
Ibu belikan saya buku2 yang ada gambar binatang, tapi saya kenal CAT sahaja
Atuk selalu main hide n seek dengan saya
Saya masih lagi tak pandai nak panggil IBU, still dengan panggilan MAMA huhuh
Sekarang Ibu dah mula ajar saya makan Nasi yang lembik, but saya still nak porridge
Abah memang kamceng ngan saya, sebab bila ibu marah saya, abah akan backing saya hehe
Saya dah pandai cakap Abisssss..bila habis minum susu, siap tunjuk tangan lagik uhuh
Ibu selalu tak kasi saya main kat LACI MEJA, tapi saya suka main kat situ...
ooo saya masih lagi belum berumur SETAHUN..
Saya suka main bola, sebab saya dah pandai berjalan, Atuk suka main bola dengan saya.


Farish dah pandai tunjuk lidah bila orang tanya mana lidah?? Try tengok sini Show Tongue


Monday, 26-Nov-2007 03:50 Email | Share | | Bookmark
Rezeki....Rezeki...

dah lama tak update pics baru dalam fotopages, bzz sket lately ni.. banyak benda nak buat pastu dengan kerenah si kecik tu lagi, emmm farish dah besar, makin banyak perangai, banyak aksi die buat dan macam2 lagila... so tak banyak gambar baru nak update, cuma baru2 ni adala pi umah kawan hubby, birthday anak die. Yang bestnya lagi, hubby tak bgtau awal2 yang nak pi tu sebab birthday anak die, so memang pi tangan kosong, hampeh tul! buek malu je, so masa nak balik tu, aku hulurkan lah jugak duit kat si kecik tu, MALU beb! orang lain datang bawak present, aku ngan hubby bawak perut huhuhu!... So habis kat situ jerla, pastu balik dari umah member hubby tu, aku jenjalan KL, fuhh!! dah lama tak jenjalan KL beb!... rasanya sejak aku start preggy lagik, skang ayish pun dah nak masuk 11 bulan dah heheh!...So lepas jejalan KL, balikla! sebab si kecik tu dah
mengamuk!!!! huhuhuhu...


termenung kat luar ke cik abang oi...


heheh dah mula dah sengih busuk die tuh


cak!...close up!

Read more at my blog


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net